top of page

Bent u op zoek naar een nieuwe manier om salonwaardige manicures te krijgen?

Verzorgde nagels zijn goed voor je humeur en je zelfvertrouwen. Helaas is een goede gel manicure makkelijker gezegd dan gedaan. De BrowGarage vindt het bizar dat dit zó veel tijd en moeite moet kosten. Daar gaan we verandering in brengen.


De Maniac gellak Starterset (incl. 2 manicures) stickers geeft iedereen thuis mogelijkheid om een goede kwaliteit gel manicure te hebben die makkelijk, sneller, en beter voor je nagels is.
Nagelkunst is tegenwoordig een van de meest populaire schoonheidstrends. Of je nu een nagellak meisje bent of de voorkeur geeft aan gelmanicures, er is geen tekort aan nail art-ontwerpen om uit te kiezen.
We weten dat niets de vreugde van prachtige goed gemanicuurde nagels kan temperen. Alles, van een vergadering op kantoor tot een avondje uit of een wandeling in het park, wordt mooier met een mooie set nagels. Maar als het gaat om gemak, schoonheid en kwaliteit, dan zijn daar meestal vaardigheden en ervaren nagelstylisten voor nodig. Tot nu. Dankzij de gelpolijststickers van Maniac kan iedereen in een handomdraai zijn eigen prachtige manicure maken! Met dit revolutionaire product hoef je je geen zorgen te maken over lange uren in een salonstoel, wachttijden of nare chemische geurtjes. Je kunt de stickers gewoon aanbrengen waar en wanneer je maar wilt voor de perfecte manicure. En dit alles zonder je favoriete plekje op de bank te hoeven verlaten of te stressen over je budget!


 

Hoe het werkt? Ik ga je het uitleggen!

Maniac gellak stickers aanbrengen

In 5 stappen naar een perfecte gelmanicure

 Dus voor degenen die op zoek zijn naar een probleemloze, tijdbesparende oplossing - Maniac gel polish stickers is wat je zocht! Dus wees onbevreesd in het uiten van jezelf met leuke kleuren en ontwerpen, overal zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit - dankzij Maniac!


Super Simpel

Makkelijk aan te brengen en af te halen, thuis of onderweg


Salon Kwaliteit

Gemaakt van 7 lagen gel die 14 dagen blijven zitten zonder haakjes


Gezonde Nagels

Makkelijk te verwijderen zonder chemicaliën en je nagels te beschadigen

Eerlijk Gemaakt

Onze producten zijn vegan, toxin-free and cruelty-free


Heb je na het lezen van deze blog vragen of ontvang je graag een persoonlijk advies? Neem dan zeker even contact met mij op, ik help je graag! Dat kan via e-mail info@angeliquestapelbroek.com of Whatsapp 06-12855526.


Liefs, Angelique Stapelbroek46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page