top of page

Vier jezelf deze Valentijnsdag

Vind je de gedachte aan Valentijnsdag vreselijk? Heb je ooit overwogen om het vanuit een ander perspectief te bekijken? Valentijnsdag is een dag om de liefde te vieren! Niet alleen romantische liefde, maar ook zelfliefde. Neem dit jaar de tijd om je te concentreren op het vieren van jezelf en alles wat je de wereld brengt. Of je nu verliefd bent, verloofd, getrouwd, gescheiden, happy single of een beetje minder gelukkig - het maakt niet uit. Geef jezelf toestemming om jezelf deze 14e februari te verwennen en te verwennen!


 


 

Soms voelt het gemakkelijker om aan anderen te geven dan aan onszelf. Maar waarom zouden we deze gelegenheid niet aangrijpen om ons eraan te herinneren dat we onze eigen liefde waard zijn? Als we tijd voor onszelf maken, aan zelfzorg doen, en investeren in ons welzijn, dan kunnen we productiever en creatiever worden, en meer tevreden met het leven in het algemeen. Gebruik deze Valentijnsdag als een excuus om even aan de werkelijkheid te ontsnappen en jezelf eraan te herinneren hoe waardevol je bent - al is het maar voor één dag!


Ideeën

Hier zijn enkele ideeën over hoe je jezelf wat extra liefde kunt tonen deze Valentijnsdag (en elke andere dag):


1. Koop jezelf bloemen - Haal een mooie bos bloemen voor thuis om je ruimte op te vrolijken en je geest op te beuren. Je kunt zelfs creatief worden met verschillende bloemschiktechnieken of uitzoeken wat elke bloem betekent om een speciale boodschap voor jezelf te maken.


2. Trakteer jezelf op nieuwe kleren - Of het nu een duur artikel is waar je al lang naar op zoek bent of iets eenvoudigs dat je in een zomerse stemming brengt, ga je gang en geef iets moois uit voor jezelf.


3. Verwen jezelf met een tijdschrift - Breng wat tijd door met het lezen van je favoriete tijdschrift met een kop thee of warme chocolademelk. Geniet ervan je te verliezen in de woorden en foto's zonder je schuldig te voelen dat je tijd voor jezelf neemt.


4. Maak een afspraak voor je wenkbrauwen of wimpers Zorg voor die afspraak die altijd wordt uitgesteld tot later. Het behandelen van je wenkbrauwen of wimpers zal zo'n verschil maken in termen van zelfzorg en vertrouwensboost! 


Valentijnsdag kan zoveel meer zijn dan alleen paren die hun relatiestatus vieren. In plaats daarvan moet het gezien worden als een gelegenheid om JOUZELF te vieren en alles wat jou uniek maakt! Dus ga je gang, geef jezelf toestemming om je dit jaar over te geven aan iets speciaals. Liefde moet tenslotte in de eerste plaats bij JOU beginnen!

Je verdient het! Fijne Valentijnsdag!


Heb je na het lezen van deze blog vragen of ontvang je graag een persoonlijk advies ? Neem dan zeker even contact met mij op, ik help je graag! Dat kan via e-mail info@angeliquestapelbroek.com of Whatsapp 06-12855526.


Liefs, Angelique X36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page