Op 11 oktober hadden we onze allereerste fotoshoot voor de beauty-beelden van de BrowGel Pinkcoco. En raad eens wie de show steelt in onze eerste campagne? Niemand minder dan Maxime Meiland!

Het was een te gekke dag vol glam en glitter tijdens de shoot. We waren allemaal in de wolken met Maxime die de ster van de show was. Haar unieke stijl en natuurlijke flair brachten precies de vibe die we zochten voor de BrowGel van Pinkcoco. Met Maxime aan boord, weten we zeker dat dit product niet alleen geweldig zal zijn, maar ook nog eens super cool.

We hebben flink wat plezier gehad op de set, en de energie was gewoon geweldig. Terwijl we aan het werk waren, konden we zien hoe de BrowGel van Pinkcoco niet zomaar een make-upproduct is, maar eerder een statement van zelfvertrouwen en schoonheid. Het was fantastisch om te zien hoe de BrowGel perfect past bij Maxime's eigen stijl en persoonlijkheid.

Met de fotoshoot die zo goed verliep, weten we zeker dat de lancering van de BrowGel van Pinkcoco iets heel bijzonders gaat zijn. Met Maxime aan boord is het zeker een belofte voor een product dat niet alleen geweldig is, maar ook jouw eigen stijl naar voren brengt. We kunnen niet wachten om dit product met jullie te delen en we weten zeker dat jullie er net zo enthousiast over zullen zijn als wij!

Heb je na het lezen van deze blog vragen of ontvang je graag een persoonlijk advies ? Neem dan zeker even contact met mij op, ik help je graag! Dat kan via e-mail info@browgarage.nl of Whatsapp 06-12855526.

 

Liefs, Angelique Stapelbroek

Terug naar blog