Lamineren en Epileren

Om je gezicht op zijn best te laten uitkomen, maken we gebruik van een combinatie van precisie met een pincet, een zachte wax, en verf voor een perfecte vorm van je wenkbrauwen. Deze aanpak wordt verder versterkt door het zorgvuldig lamineren van de wenkbrauwen, een techniek die ook wel bekend staat als de brow lift. Deze techniek is speciaal ontworpen om je wenkbrauwen te liften en in een perfecte vorm te houden.

Met behulp van een speciale lotion kunnen we de richting van je wenkbrauwharen controleren, zodat ze mooi gestyled zijn en niet alle kanten op staan. Hierdoor bereiken we een voller resultaat dat ongeveer zes weken aanhoudt. Brow lamination is geschikt voor iedereen, maar vooral effectief voor klanten met weerbarstige wenkbrauwen, dat wil zeggen wenkbrauwen die stugger zijn of waarbij de haartjes in de verkeerde richting groeien.

Na de behandeling zorgen we ervoor dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je perfect gestileerde wenkbrauwen. Daarom ontvang je enkele nazorgtips voordat je vertrekt. Bij brow lamination is het essentieel om je wenkbrauwen direct na de behandeling met rust te laten. Daarom adviseren we je om je wenkbrauwen gedurende de eerste dag droog te houden, het gebruik van make-up en crèmes te vermijden, en om ze niet aan te raken.

Onderhoudsbeurt aanvragen?