Lamineren en kleuren hybride verf

Voor een optimale accentuering van je gezicht passen we een combinatie van precisiewerk met een pincet, een zachte wax en verf toe om je wenkbrauwen perfect vorm te geven. Deze benadering wordt versterkt door zorgvuldig lamineren van de wenkbrauwen, ook bekend als de brow lift. Deze speciale techniek tilt je wenkbrauwen op en houdt ze in een perfecte vorm.

Met een speciale lotion kunnen we de richting van je wenkbrauwharen beheersen, waardoor ze mooi gestyled zijn en niet willekeurig alle kanten op staan. Dit resulteert in vollere wenkbrauwen die ongeveer zes weken lang hun vorm behouden. Brow lamination is geschikt voor iedereen, maar vooral effectief voor klanten met weerbarstige wenkbrauwen, dat wil zeggen wenkbrauwen die stugger zijn of waarbij de haartjes in de verkeerde richting groeien. Na de behandeling worden ze gekleurd met hybride verf die tot zeven dagen zichtbaar op de huid blijft en tot wel zes weken op je wenkbrauwhaartjes.

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je perfect gestileerde wenkbrauwen, ontvang je enkele nazorgtips voordat je vertrekt. Bij brow lamination is het van essentieel belang om je wenkbrauwen direct na de behandeling met rust te laten. Daarom adviseren we je om je wenkbrauwen gedurende de eerste dag droog te houden, het gebruik van make-up en crèmes te vermijden, en om ze niet aan te raken.

 

Onderhoudsbeurt aanvragen?