Bruidsmake-up en Haar incl tryout

Mijn doel is om jou op de meest bijzondere dag van je leven te laten stralen. Jij bent het stralende middelpunt en met de juiste make-up en perfect gestyled haar voel jij je extra speciaal. Je bruiloft is een dag waarop je er betoverend uit wilt zien, meer dan ooit tevoren. Ik zorg ervoor dat je volledig ontzorgd wordt, zodat jij maximaal van deze dag kan genieten.

Voorafgaand aan de grote dag nodig ik je uit voor een proefsessie in mijn salon. Dit is het moment waarop we elkaar leren kennen en waarop ik ontdek wat jou echt laat stralen. We werken samen om de look te vinden die bij jou past. Kies je voor een natuurlijke uitstraling of ga je liever voor verleidelijke smokey eyes? De proefsessie eindigt pas wanneer jij tevreden bent, alles met als doel om jou het stralende middelpunt te laten zijn op jouw speciale dag.

Voor je gasten bied ik ook de mogelijkheid om hun haar op te steken en zichzelf te laten verrassen met een prachtige visagiebehandeling. Ik werk op locatie en kom graag bij jou thuis. De prijs hiervan bespreken we samen.

Altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, garandeer ik het beste resultaat voor jouw dag vol magie.

Onderhoudsbeurt aanvragen?