Lamineren en kleuren

Voor het optimaliseren van de accentuering van je gezichtsvorm bieden we een uitgebreid scala aan verfijnde behandelingen voor je wenkbrauwen. Onze deskundige stylisten werken met uiterste precisie, met behulp van een combinatie van pincetten, milde wax en verf, om de perfecte vorm te creëren. Voor een langdurig effect van perfect gestileerde wenkbrauwen, introduceren we trots onze innovatieve brow lift service, ook wel bekend als brow lamination.

Brow lamination is een geavanceerde techniek die specifiek is ontwikkeld om je wenkbrauwen een lift te geven. Met behulp van een speciale lotion worden de wenkbrauwharen geborsteld in een bepaalde richting, waardoor een strakke en volle vorm ontstaat die tot ongeveer zes weken aanhoudt. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor klanten met weerbarstige wenkbrauwen, waarbij de haartjes in ongewenste richtingen groeien. Na de behandeling worden ze gekleurd voor een prachtig vol effect.

Ons streven is om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je prachtig gestileerde wenkbrauwen. Daarom geven we enkele waardevolle nazorgtips mee. We raden aan om je wenkbrauwen direct na de behandeling zoveel mogelijk met rust te laten. Het is aan te bevelen om vocht, make-up en aanraking gedurende de eerste dag te vermijden voor een optimaal resultaat en langdurig genot van je perfect gestileerde wenkbrauwen.

 

  

Onderhoudsbeurt aanvragen?