Bruidsmakeup incl try-out

Ik wil dat je op je meest gedenkwaardige dag straalt. Jij verdient het om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Mijn professionele make-up zal je een extra speciaal gevoel geven. Omdat je trouwdag de dag is waarop je er op je best uit wilt zien, neem ik graag al je zorgen weg, zodat je volop kunt genieten.

Voordat we beginnen, nodig ik je uit voor een proefsessie in mijn salon. Dit biedt ons de kans om elkaar te leren kennen en te ontdekken hoe we jouw ware schoonheid kunnen accentueren. Samen zullen we kijken wat het beste bij je past, of je nu kiest voor een subtiele, natuurlijke uitstraling of juist voor verleidelijke smokey eyes. De proefsessie eindigt pas wanneer jij volledig tevreden bent, met als enige doel om jou te laten stralen op je speciale dag.

Voor je gasten is het ook mogelijk om hun make-up te laten doen en zichzelf te verrassen met een prachtige make-over. Ik werk op locatie en kom graag bij je thuis. De prijs hiervoor kunnen we samen bespreken.

Ik blijf altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken, zodat ik ervoor kan zorgen dat je het beste resultaat krijgt. 

 

 

 

 

Onderhoudsbeurt aanvragen?