Brow Treatmens

Bij BrowGarage begrijpen we dat perfect gevormde wenkbrauwen de sleutel zijn tot een verfijnde, expressieve uitstraling. Daarom bieden we een scala aan brow-behandelingen aan, elk ontworpen om aan uw unieke wensen en behoeften te voldoen. Ontdek onze drie meest populaire behandelingen hieronder:

1. Gewone Keuring: Onze gewone keuring behandeling is perfect voor wie op zoek is naar een eenvoudige, maar effectieve manier om de wenkbrauwen in vorm te houden. Onze ervaren schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat uw wenkbrauwen worden bijgewerkt en gevormd volgens uw voorkeuren, zodat ze perfect bij uw gezicht passen.

2. Henna Brows: Met onze Henna Brow-behandeling bieden we een semi-permanente oplossing voor wie op zoek is naar langdurige resultaten. Onze natuurlijke henna-verf zorgt voor prachtige, goed gedefinieerde wenkbrauwen die tot wel enkele weken blijven zitten. Kies uit verschillende tinten om de perfecte kleur te vinden die bij uw huidskleur en haartint past.

3. Hybride Brows: Voor degenen die het beste van twee werelden willen, combineren onze Hybride Brows technieken van zowel powderbrows als henna-verven om een volledig op maat gemaakte, natuurlijk ogende wenkbrauwlook te creëren. 

 

Onderhoudsbeurt aanvragen?